Over ons

Foto directie Montage en Timmerbedrijf JuweelMontage & Timmerbedrijf Juweel heeft tot doelstelling om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Wenst u een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, een uitbouw, een complete zolderverbouwing met traditioneel gebouwde dakkapel, een dakraam, een complete renovatie van uw woning of nieuwe gevel-bekleding? Door onze ruime ervaring op het gebied van het verbouwen van woningen zijn wij in staat alle werkzaamheden binnen en buiten uw woning uit te voeren. Betrouwbaarheid, het leveren van kwaliteit en werken volgens afspraak is ons motto. Mede hierdoor zijn wij in staat om u als klant te geven wat u van een onderneming verwacht:

Goed en degelijk vakmanschap, dus waar voor uw geld.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met, door gerenommeerde bedrijven geleverde, duurzame materialen. Mede hierdoor kunnen wij ook kwaliteit garanderen.

Ook voor Verenigingen van Eigenaren en diverse grote bedrijven voeren wij werkzaamheden uit, waaronder liftonderhoud en renovaties. Kortom wij zijn zeer breed georiënteerd.

Onze belangrijkste doelstellingen zijn:

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Tevens is ons bedrijf VCA** gecertificeerd, waardoor u er zeker van bent dat alle ARBO normen worden gehanteerd, voor uw en onze veiligheid.